Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Путин: Това е варварски акт, всички виновни ще бъдат наказани

Путин: Това е варварски акт, всички виновни ще бъдат наказани

Руският президент Владимир Путин направи първото си изявление към сънародниците си след терористичния акт в концертната зала „Крокусе”. "Това е варварски терористичен акт. Враговете няма да ни разделят", категоричен беше руският президент в телевизионното си бръщение към нацията, посочва Би Би Си.

Руският президент Владимир Путин направи първото си изявление към сънародниците си след терористичния акт в концертната зала „Крокусе”.  "Това е варварски терористичен акт. Враговете няма да ни разделят", категоричен беше руският президент в телевизионното си бръщение към нацията, посочва Би Би Си. 

"Всички виновни ще бъдат наказани", добави президентът и подчерта, че всички и нападатели са открити и вече са задържани "при опит да избягат в Украйна". Той поднесе съболезнования на близките на жертвите и обяви 24 март за Ден на национален траур.

Руският президент не предостави доказателство за твърдението си за опита за бягство в Украйна, отбеляза АП. Афганистанският клон на групировката "Ислямска държава" пое отговорност за атаката в свои канали в социалните мрежи. Източник от американското разузнаване потвърди по-късно, че ислямистката организация е отговорна за нападението.

По информация на „Комерсант” броят на загиналите в снощното терористично нападение достигна 115, но продължава да расте. Сред загиналите има и три деца. Федералната служба за сигурност съобщава за над 140 ранени. Снощи в концертната зала имаше стрелба, след което в сградата избухна пожар. Продължава разчистването на последиците от нападението.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега