Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пъзелът се нареди, Блатечки влезе неочаквано в залата

Пъзелът се нареди, Блатечки влезе неочаквано в залата

Тази вечер десетки бургазлии се насладиха на предпремиерата на най-новия български филм „Пъзел”.

Тази вечер десетки бургазлии се насладиха на предпремиерата на най-новия български филм „Пъзел”. Повечето дами, а и малкото господа, в киносалона се бяха подготвили за среща с Асен Блатечки, когато от големия екран, лично той поднесе извинение, че поради неотложни ангажименти, няма как да присъства на прожекцията. Първоначалното разочарование отмина, а филмът започна.  

Сюжетът проследява паралелно живота на главните герои в настоящето и миналото, тогава когато парченцата на пъзела се намират. Всичко започва, когото Ник (Асен Блатечки), по това време все още студент, отива на море с приятелите си и се запознава с Ирен (Станимира Колева), в която се влюбва от пръв поглед. Тя обаче е омъжена и има дете. Въпреки това, Ник не се отказва и след доста усилия, успява да я изведе на среща… точно когато си мисли, че нещата се нареждат, всичко се обърква – тя си тръгва неочаквано.  

Няма да ви разказваме целия филм, затова ще споменем само че въпреки на пръв поглед неосъществимата любов между Ник и  Ирен, парченцата от пъзела си идват на мястото в края на лентата. Изводът е съвсем лесен, а имено „в любовта, също като при парчетата на пъзела има само едно единствено, което пасва точно на определено място. Така че, докато не откриеш идеалния човек или докато не си с него, винаги нещо липсва”.  

Пъзелът обаче стана цял, едва когато Асен Блатечки влезе неочаквано в залата. Десетките фенове се втурнаха за снимки и автографи, а в края на еуфорията той сподели за „PoligrafF”, че ще запомни филма с две неща – трудността, която е изпитал, за да пресъздаде героя си и многократното боядисване на косата му.  

„Този филм ще го запомня с това, че ми беше много трудно, наистина трудно, защото аз не разбирам героя си. На много от местата не разбирам защо се държи така, а при всички положения трябва да го прекарам през себе си, за да се получи и това ми беше много трудно. Другото с което ще го запомня, че за месец и половина, по време на снимките, ми боядисаха косата осем пъти. Накрая вече дори фризьорът каза, че повече не се наема да ме боядисва, тъй като не гарантира, че при следващото боядисване няма да остана с гола глава”, пошегува се актьорът.

Новата българска лента на режисьора, сценарист и продуцент Иво Стайков, тръгва по кината в цялата страна от 5 октомври. Снимки, може да откриете на нашата фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега