Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Акулите" загубиха незаслужено от "Литекс", смятат от клуба

"Акулите" загубиха незаслужено от "Литекс", смятат от клуба

„Черноморец-Бургас” загуби незаслужено от шампиона и настоящ лидер „Литекс” с 0:1 в среща от 22-рия кръг на „А” група на стадион „Лазур”, смятат от клуба.

„Черноморец-Бургас” загуби незаслужено от шампиона и настоящ лидер „Литекс” с 0:1 в среща от 22-рия кръг на „А” група на стадион „Лазур”, смятат от клуба. От там са категорични, че домакините са играли  равностойно срещу единствения отбор без загуба в шампионата и през второто полувреме дори доминираха.

Показателен за добрата им игра и раздаването на терена беше фактът, че след последния съдийски сигнал агитката ги изпрати със скандирания „Акули, юнаци”. И феновете също заслужават поздравления за неспирната подкрепа на любимците си през целия мач.  Единствения гол в срещата падна още в 6-ата минута, когато точен беше Христо Янев. Черноморци отвърнаха с удари на Георги Андонов и Пламен Крумов, отразени от вратаря Баривиера.

И колегата му под бургаската рамка Стоян Колев направи две отлични спасявания след шутове на Георги Миланов и Светослав Тодоров. Пет минути след почивката Колев отново надигра останалия сам срещу него Годоров. Оттук до края на мача домакините взеха трайно инициативата и създадоха поредица от опасни положения пред вратата на съперника, но нямаха късмета да реализират. Койта се размина на метър от голлинията с топката, а в 66-ата минута Георги Терзиев оплете топката в мрежата с глава, но гол не беше зачетен заради отсъдена доста спорна засада. На два пъти Браганца и веднъж Андонов стреляха опасно към целта, но не успяха да я поразят.  

Съставът на „Черноморец-Бургас”: Стоян Колев, Георги Терзиев, Енис Хайри /к/, Орлин Старокин, Пламен Крумов /78-Савио/, Тодор Паланков, Рикардо Андре, Георги Андонов, Муса Койта, Хайме Браганца.   С актив от 30 точки „Черноморец - Бургас” остава на 9-о място в класирането и в следващия, 23-и, кръг от първенството на „А” група ще гостува на „Славия” на 25 април.      

Футболистите ми заслужават похвала и насърчаване след такъв мач, каза старши треньорът Георги Василев.  "Естествено е, че след загуба не мога да бъда доволен – заяви след мача с „Литекс” Василев, и допълни: "Въпреки това искам да отбележа, че след такава игра футболистите ми трябва да бъдат насърчени. Те заслужават похвала, че играха на границата на възможностите си и се раздадоха докрай. Голът падна след  грешка в защитата, а ние не успяхме да изравним, въпреки че създадохме добри положения. Но така е във футбола и затова той е интересен.  

„Литекс” е отбор, който неслучайно е на първото място в първенството. Той умее да наказва грешките на противниците си - така стана и днес. Въпреки това ние имахме инициативата, особено през второто полувреме, но не съумяхме да реализираме.    Сега гледаме напред. Една победа ще вдигне отбора, въпреки, че и днес всички футболисти я искаха и аз ги поздравявам за раздаването на терена", завърши Генерала.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега