Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Атака" поздрави "олигофрените" в парламента с "К***и сбогом"

"Атака" поздрави "олигофрените" в парламента с "К***и сбогом"

Депутатите отхвърлиха Проект за решение за възлагане в едномесечен срок правителството да осъществи действия за отнемане на лицензите на дружествата ЧЕЗ, ЕVN, Енерго-Про.

Депутатите отхвърлиха Проект за решение за възлагане в едномесечен срок правителството да осъществи действия за отнемане на лицензите на дружествата ЧЕЗ, ЕVN, Енерго-Про. Гласуваха 70 народни представители, от които 12 бяха „за”, 13 – „против”, а 45 се въздържаха.

Парламентарната група на „Атака” разлепи в парламента снимките и имената на депутатите, които гласуваха против решението за отнемане на лицензите на ЕРП-ата. Под ликовете им и партията ги "поздрави" с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те. Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона. Малко по-рано лидерът на партията коментира пред журналисти, че не вижда смисъл да присъства повече в този парламен.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров. "Излизаме от парламента и започваме борба за това - следващият парламент да не включва в състава си такива национални предатели. Нека българският народ да знае какви хора е изпратил в тази зала”, заяви Сидеров.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега