Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Атриум" грабнаха Купата на Община Поморие

"Атриум" грабнаха Купата на Община Поморие

При огромен зрителски интерес приключи турнирът по футбол на малки вратички за Купата на Община Поморие. Официален гост на финала беше заместник областният управител Атанас Терзиев, който заедно с кмета на общината Иван Алексиев, зам.-кмета Диана Апостолова и зам. - председателя на Общински съвет Неделчо Стайков изгледаха мачовете на финалната фаза.

При огромен зрителски интерес приключи турнирът по футбол на малки вратички за Купата на Община Поморие. Официален гост на финала беше заместник областният управител Атанас Терзиев, който заедно с кмета на общината Иван Алексиев, зам.-кмета Диана Апостолова и зам. - председателя на Общински съвет Неделчо Стайков изгледаха  мачовете на финалната фаза.

Турнирът проследиха още Детелин Лилов - председател на комисията по туризъм, търговия, младежки дейности и спорт към ОбС, Георги Тръпков - президент на Spa Hotel „St. George” - Поморие, изпълнителният директор и треньорът на ПФК „Черноморец” Калоян Панайотов и Лъчезар Данев, както и президентът на ФК „Чилибонов” Симеон Чилибонов.

След оспорван мач на третото място се нареди отборът на „Аркус”, който победи „Циклон” с 2:1. А на финала за Купата се бориха отборите на „Атриум” и „Машините”. Резултатът между тях завърши 6:0 в полза на „Атриум” и те заслужено грабнаха Купата на Община Поморие за 2012 година, заедно с чек за 350 лв. Парични награди имаше и за останалите три отбора. Бяха раздадени и няколко индивидуални награди.

Титлата голмайстор на турнира спечели Станислав Троев от отбора на Община Поморие, най-добър вратар – Злати Цонев от „Машините”, най-техничен състезател – Емил Гетов от „Машините”, а любимец на публиката стана Мартин Божков от отбора на „Циклон”.

В памет на Киро Чакъров, Георги Тръпков връчи индивидуална награда за най-атрактивен състезател  на Мирослав Косев от отбора на „Атриум”. Той си тръгна с купа, чек за 100 лв и вечеря за двама в Spa Hotel „St. George”. Кметът на общината награди със специални награди и съдиите на футболния турнир.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега