Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Барутница": Фойерверките вече не са скъпо удоволствие

"Барутница": Фойерверките вече не са скъпо удоволствие

След като участваха в нашата рубрика „Мисия „Идеалната Коледа“, професионалистите от пиротехническият и парти магазин „Барутница“ отново ни гостуват, за да отговорят на многобройните въпроси, с които ни заляхте след публикацията: колко всъщност струва новогодишната заря и какви са промоционалните предложения, за които Ви споменахме.

Броени дни остават до Новата 2016-а година и до голямата новогодишна фиестав небето. Едва ли има семейство у нас, което поне веднъж да не се е включило вщурата дандания, с която на всеки 12 месеца изпращаме старата и посрещаменовата година. Не е необходимо, обаче, да изсипете цяло състояние, за да сепорадвате на тръпката, която зарята предизвиква.

След като участваха в нашата рубрика „Мисия „Идеалната Коледа“,професионалистите от пиротехническият и парти магазин „Барутница“, на ул. „Христо Ботев“ 81, отново нигостуват, за да отговорят на многобройните въпроси, с които ни заляхте следпубликацията: колко всъщност струва новогодишната заря и какви сапромоционалните предложения, за които Ви споменахме.

Най-евтиният вариант са пиратките – те идват с различни размери, различниформи и сила на гърмене. Най-обикновените, които гърмят по веднъж следзапалване, вървят между 2 и 7лева кутията, в зависимост от броя. В зависимост от силата си, те спадат къмкатегории 2 и 3 – възрастово ограничение, съответно, 16 и 18 години.

Основното при пиратките е, че те произвеждат само звуков ефект. Има такива,които произвеждат един, два или три гръма. Тази година, магазин „Барутница“предлага и промоция – 100 броя по 3 гръма вървят по 3 лева. Триъгълните пък сапо 1,50 лева. Продават се и „картечници“ и катюши за истински милитъри ефект.

Ако обаче сте почитатели по-скоро на зрителните ефекти, то за Вас сапо-подходящи римските свещи и батериите. Разликата между тях е както въвформата, така и в начина на запалване, скоростта на изстрелване, обясняват от„Барутница“ – стандартната римска свещ изстрелва 8 снаряда за 30 секунди,докато пиробатерия със 100 изстрела ще произведе заря за една минута.

По-изгодни са римските свещи, които вървят в различни размери и с различнисветлинни ефекти.Промоцията, с която ни изненадаха от „Барутница“, е за свещите Tiger Candle, които произвеждат по осем изстрела на височина над 30 метра. Две от тези свещи с общо 16 изстрела вървят заедно с кутия пиратки100 на брой по един гръм, на цена от 8 лева –  най-ниската цена вграда, гарантират от "Барутница".

Запалените пиромани могат да "презаредят" в "Барутница" и с популярните свещи Тайфун – срещу 19 лева щеси осигурите истинска радост на окото с 2 изстрела сребърен кокос червени перли, 2 изстрела лилав пистил продължителен дъжд, 2 изстрела зелен пистил златен кокос и 2 изстрелапродължителен дъжд.

Важното при употребата на римските свещи е да бъдат здраво закрепени къмземята, за да се изстрелят ефектите право нагоре, без да рискувате да уцелитенещо или някого. Първо се освобождава и запалва фитила. След това незабавнотрябва да се отдалечите най-малко на минималното разстояние, посочено вупътването. Запалването от ръка крие рискове, тъй като все пак става дума завзривяващ се механизъм.

Ако си падате повече по батериите, „Барутница“ предлага и нещо за Вас. Запотребителите, които искат максимум ефект, без да харчат твърде много зафойерверки, има и по-изгодни пиробатерии – цените започват от 19 лева за 24изстрела, а формите и цветовете са какви ли не.

Най-големите почитатели напироефектите, обаче, ще се зарадват на най-голямото намаление в магазина. Една от най-атрактивните пиробатерии – от 138 изстрела на цена от 80 лева.Обикновено тази заря върви над 100 лева, срещу които получавате 138впечатляващи изстрела с различна форма и цвят. От „Барутница“, обаче, са решилида поднесат тази промоционална изненада на страстните почитатели нафойерверките.

За пиробатериите е важно да се изстрелват от равна и твърда повърхност, наоткрито пространство, право нагоре. Първо трябва да отстраните предпазителя навъзпламенителя, да запалите края му и да се отдалечите незабавно на посоченотона опаковката разстояние. Важно е да спазвате инструкциите за употреба, тъйкато това са опасни продукти и може да се нараните или да предизвикате пожар,съветват от „Барутница“. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега