Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Час Пик" отваря отново, кметът се обръща към Общински съвет

"Час Пик" отваря отново, кметът се обръща към Общински съвет

След като вчера съдът отмени заповедта на кмета Димитър Николов за затварянето на дискотеката „Час Пик“, заведението отново ще отвори врати. Градоначалникът обаче се зарече да не остави нещата така и заяви, че ще продължи да се бори с наркотиците, оръжията и агресията в бургаските заведения.

След като вчерасъдът отмени заповедта на кмета Димитър Николов за затварянето на дискотеката „ЧасПик“, заведението отново ще отвори врати. Градоначалникът обаче се зарече да неостави нещата така и заяви, че ще продължи да се бори с наркотиците, оръжията иагресията в бургаските заведения.

„След катозаповедта е отменена, няма какво да се направи повече. Съдът постанови, че товае извън правомощията ми. Но няма да престана да следя и след всяко писмодо полицията, всеки сигнал, ще отнемам от работното време на заведенията“,заяви твърдо пред PoligrafF.net кметът Николов.

Той обясни, чедори всяка заповед да бъде отменяна впоследствие, той няма да се откаже отвъпроса, докато в дискотекитесе внасят наркотици, ножове и оръжие.

„Ще пиша и молба до Общински съвет да промени тази наредба, но те щевземат решението“, допълни Николов.Непосредственослед съдебното постановление вчера, кметът изрази възмущението си от отмененатазаповед в социалната мрежа Facebook.

„Днес (бел. ред. 7 януари) съдътотмени заповедта ми за затварянето на „Час Пик“. Мотив: „Не е в правомощиетоили задължение на Кмета на Община Бургас“. Напротив! Мое задължение е! Да реагирам, когато има пострадал човек.Да ми пука ако млади хора са свидетели на агресия или бандитщина. Да откликнана притеснени родители, чиито 18-годишни деца са излезли да се позабавляват заняколко часа. И тъй като наистина смятам това за свое задължение, току щоподписах заповед за затварянето на втора дискотека – „Вог“, където днессутринта охранител е нанесъл побой на посетител“, написа Николов в официалния си профил.

Той подчерта, чене е против бизнеса, но децата на Бургас са му по-мили. „На мен ми е болно да наричат Бургас - град сбандити и ножове. Е, няма да стане!“, зарече се Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега