Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Формата на водата" е филмът на 2017-а!

"Формата на водата" е филмът на 2017-а!

Драматичната лента на режисьора Гийермо дел Торо спечели общо 4 статуетки.

"Формата на водата" е филмът на 2017-а. Драматичната лента на режисьора Гийермо дел Торо се оказа изненадата на вечерта на наградите Оскар като спечели общо 4 статуетки, сред които и за Филм на годината. Това бе и най-номинираният филм тази година. Той се състезаваше в общо 13 категории.

Произведението на Дел Торо разказва за Илайза - чистачка в секретно съоръжение на американското правителство. Тя е скромна, глухоняма жена от 60-те години на миналия век. В базата тя открива странно същество амфибия, държано в плен от властите. Между нея и съществото процъфтява неочаквано приятелство.

Съперници в категорията "Най-добър филм" бяха ленти като "Най-мрачният час" и "Три билборда извън града" - фаворитът на някои критици. Все пак и двата филма прибраха награди.

Гари Олдман взе Оскар за най-добра мъжка роля за образа си на Уинстън Чърчил в "Най-мрачния час". Другият филм пък прибра две награди - за главна женска роля на Франсис МакДорманд и за поддържаща мъжка роля на Сам Рокуел. Призът за най-добра актриса в главна роля грабна Сали Хоукинс за играта си във "Формата на водата". Статуетката за поддържаща женска роля отиде при Алисън Джени за "Аз, Тоня".

Режисьорският оскар отиде при Гийермо дел Торо за "Формата на водата". Оскарът за пълнометражен анимационен филм спечели "Коко". Наградата за чуждоезичен филм спечели Себастиян Лелио за "Фантастична жена".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега