Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Гладиатор" и "Карибски пирати" превземат Операта в петък

"Гладиатор" и "Карибски пирати" превземат Операта в петък

Концертът „Цигулката в киното” ще зарадва киноманите в Бургас с най-известната филмова музика. Той ще се проведе на 11 април, от 19:00 часа, в залата на Държавна опера- Бургас.

Концертът„Цигулката в киното” щезарадва киноманите в Бургас  с  най-известната филмова музика. Той ще сепроведе на  11 април, от 19:00 часа,  в залата на Държавна опера- Бургас.

Любителите на седмото изкуство ще могат да чуятпознати мелодии от хитовите ленти: „Гладиатор”, „Карибски пирати”, „Розоватапантера”, „Кръстникът”, „Мисията невъзможна”, Стар Трек, „Алената буква”, „Усещанеза жена”, „Чикаго”, „Маската на Зоро”, „Дами в лилаво” и сериала „Хавай 5-0”. Паралелнос  изпълненията ще се прожектират итрейлърите към филмите, така че публиката да се потопи за момент в историите наМаксимус, капитан Джак Спароу, звездния  му колега  Жан-Люк Пикар, ловкия  агент Хънт и  разбира се  вечния Дон Корлеоне.

Произведениятаще бъдат изпълнени от  оркестъра на Държавна опера – Бургас поддиригентството на маестро ЙорданДафов. Гост-солист ще е талантливият цигулар и автор на проекта Чавдар Вълков.

На15 април героите  от киното отстъпватмясто на „Царицата на чардаша”. Произведението на унгарския композитор  Имре Калман ще покаже, че за истинската любовняма препятствия.  Афишът на Бургаскатаопера  продължава на 17 април, когатосцената отново ще бъде завладяна от „Службогонци”. Премиерата на мюзикъла,който е под режисурата на директора на Операта Александър Текелиев, се състоя вкрая на миналата година и спечели овациите на публиката.

На25 април романтично настроените ще могат да преживеят  "Една нощ в Париж", при това без данапускат любимия си Бургас. Балетът  помузика на Малер и Рахманинов  не само щени пренесе в атмосферата на френско вариете, но и ще ни припомни някои от  най-известните  песни на врабчето наПариж - Едит Пиаф.Оператапредлага забавление и за на най-малките зрители, които ще могат да пътешестватс „Алиса в страната на чудесата”.

Специално заради малчуганите мюзикълът наАлександър Йосифов ще се играе на 26 април (събота), от 11:00 часа.  Премиерата на „Алиса в страната на чудесата”миналия месец пожъна голям успех и събра десетки семейства в Операта. Последният  ден на април e отреден за „Любовен еликсир”.Комичната опера от Гаетано Доницети ще се играе на 30 април, от 19:30 часа.

Ценатана билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможностцялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега