Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Лавинообразен" интерес към интернет преброяването

Близо 26 000 са се преброили от полунощ до обед на 1.02.
"Лавинообразен" интерес към интернет преброяването

25 700 българи са се преброили от полунощ до 11,20 часа, съобщи председателят на Националния статистически институт Мариана Коцева. Задължително е, ако един член на семейство се преброи по интернет, това да направят всички. Мариана Коцева описа като „лавинообразен" интереса към интернет преброяването.

25 700 българи са се преброили от полунощ до 11,20 часа, съобщи председателят на Националния статистически институт Мариана Коцева. Задължително е, ако един член на семейство се преброи по интернет, това да направят всички. Мариана Коцева описа като „лавинообразен" интереса към интернет преброяването. Само за първите 45 минути са се регистрирали 1500 души.

„Непрекъснато се предприемат някакви мерки, за да се ускори трафикът, защото в един момент се оказа, че ние зависим не само от нашата техника, а и от тази на електронните пощи, които са наши партньори в този процес, защото за да се регистрирате, вие трябва да влезете със свой и-мейл, за да може после колкото пъти искате, да влизате в системата", обясни шефката на НСИ. „

Ние сме учудени, леко развълнувани, защото не сме очаквали толкова голям интерес", допълни тя. Коцева съобщи, че вчера е решен да бъде ограничен достъпът до сайта от съображения за сигурност. Засега не е имало опити за хакерски атаки. Коцева обясни, че в първите минути на преброяването е имало по-малко от 15 минути спиране на сайта, което е направено, за да се предпазят от проблеми.

Източник:Дарик

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега