Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Лукойл" си върна лиценза, споразумяха се с Агенция "Митници"

"Лукойл" си върна лиценза, споразумяха се с Агенция "Митници"

"Лукойл Нефтохим" вече е с възстановени лицензи за акцизния склад на бургаската рафинерия и петролният терминал "Росенец".

"Лукойл Нефтохим" вече е с възстановени лицензи  за акцизния склад на бургаската рафинерия и петролният терминал "Росенец".  Това става по силата на споразумение, подписано между Агенция „Митници” и компанията, което бе одобрено на днешното заседание от Софийския административен съд. Решението на съда е окончателно и делата са прекратени.

Според споразумението, Лукойл" се задължава да приведе в съответствие своите данъчни складове.  В заявлението пише, че в рамките на година и половина ще бъдат доставени уреди и за петролния терминал Росенец.

"Удостоверението, което е издадено за съответствие има определен срок 18 месеца, по искане на "Лукойл" – те определят срока и в този срок те са длъжни да сложат и последните уреди, които костват достатъчно много средства и технически са много по-сложни за изпълнение", каза Соня Вълкова от правния отдел на митниците.

Припомняме, че в средата на миналата година лицензите на "Лукойл" бяха отнети, защото рафинерията и терминала не бяха монтирали измервателни уреди.  Последва обжалване на решението на митниците за отнемане на лиценза и Върховния административен съд постанови рафинерията и терминалът да продължат работа, докато тече делото. Така на практика бургаската "Лукойл Нефтохим" продължи да работи без прекъсване.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега