Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Оранжев код" за цяла България утре заради лют студ

"Оранжев код" за цяла България утре заради лют студ

Цялата страна е в "оранжево", заради студа, който ни очаква утре, съобщават от НИМХ при БАН.

Цялата страна е в "оранжево", заради студа, който ни очаква утре, съобщават от НИМХ при БАН. Очаква се минималните температури в по-голямата част от страната, с изключение на Черноморието и крайните южни райони да са около и под минус 20°. Има опасност от измръзване. Ще духа умерен, по Крайбрежието и силен вятър от север-северозапад.

При "оранжев код" времето е опасно. Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите.

Междувременно днес бяха измерени 15 температурни рекорда. Най-ниската температура тази сутрин са отчели термометрите в Чирпан - минус 24 градуса. Във Велико Търново са измерени минус 17 градуса. Във Варна - минус 11,8 градуса. Във Видин термометрите тази сутрин показаха рекордните минус 20,3 градуса. В Монтана са отчетени минус 18 градуса, същото са показвали и термометрите в Оряхово.

Минус 17,8 градуса са показвали термометрите тази сутрин в Ловеч, Свищов, Рожен. В Елхово - минус 12,8 градуса. На нос Емине – минус 12,2. В Кърджали – минус 14,0 градуса. В Ново село –минус 15,9 градуса. В Разград – минус 16,2 градуса. В Шабла – минус 12,8 градуса е днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега