Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Петлите" изпратиха поредния си абитуриент

"Петлите" изпратиха поредния си абитуриент

Личен шофьор на младежа бе мисис Бургас 2018 г. Вержиния Иванова.

Тази година ТФ "Петлите" изпраща само един абитуриент. Кристиан е част от формацията вече повече от 10 години и ще вземе участие в спектакъла на ръководителя Георги Димитров по повод първата му книга, която ще представи на 11 юни в Летния театър от 20:30 ч. 

"Крис, бъди много здрав, следвай мечтите си не се отказвай, знай, че каквото и да стане, ние няма да те оставим, вярвай, мечтай и не казвай думата НЕ! Искаме да чуваме  МОГА, ИСКАМ и ЩЕ СТАНЕ", пожелават на абитуриента приятелите от „Петлите“.

Личен шофьор на младежа бе мисис Бургас 2018 г. Вержиния Иванова. Тя бе човекът, който осигури  лични средства за 10-дневно важно обучение за Крисиан в София. Подкрепата за Крис бе първата благотворителна кауза на Иванова след спечелването на конкурса. Тази година красавицата осигури на абитуриента и тоалет за бала.

От  две години Кристиан се подготвя да учи в АМТИИ  Пловдив с помощта на Десислава Скъкълова / Балетист в ПФА "Странджа" БУРГАС/ по програмата на Скритите таланти на България. Деси е един от хореографите, които работят с децата от „Петлите“ вече трета година. Нейна е заслугата Кристиан да бъде един изключително добър танцьор. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега