Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Последният самурай" пристига в Поморие

"Последният самурай" пристига в Поморие

Община Поморие за трета поредна година ще потопи своите жители и гости в мистичната атмосфера на древните японски традиции. В дните от 3-ти до 5-и април 2015 г. градът отново ще бъде домакин на Международния семинар по традиционно джу - джицу и Международната будо гала по традиционни бойни изкуства.

Община Поморие за трета пореднагодина ще потопи своите жители и гости в мистичната атмосфера на древнитеяпонски традиции. В дните от 3-ти до 5-и април 2015 г. градът отново ще бъдедомакин на Международния семинар по традиционно джу - джицу и Международната будо гала потрадиционни бойни изкуства.

По време надемонстрациите, които ще се проведат на 4 април /събота/, от 18:00 часа, взалата на НЧ „Просвета 1888”, зрителите ще имат възможността да станат свидетели на изпълнението на„последния самурай” - президентът на Световната джу-джицу и кобудо организация шике ДжакомоСпартако Бертолети. В демонстрациите ще се включат клубове по различнияпонски бойни изкуства от цялата страна. Участие ще вземат и децата от Айкидоклуб - Поморие, които всяка година впечатляват шиханите с добрата си подготовкаи умения. 

В града ще пристигнатвицепрезидентът на италианската джу-джицу иКобудо организация -шихан Стафано Драги, Техническиятдиректор на Руската джу-джицу и кобудо организация – шихан Александър Брюзгин;техническият директор на българската джу-джицу и кобудо организация и официаленпредставител на Световната джу-джицу и Кобудо Организация шихан Камен Радев ипредседателят на Световната джу-джицу федерация България - Вели Ерол Аслан.

Специален гост на събитието ще бъде г-н Сусуму Уеда- съветник изаместник-ръководител на мисията на Посолството на Япония.Община Поморие кани всички граждани и гости на града да се насладят науникалната японска култура и да разгадаят древната философия, която криятяпонските бойни изкуства. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега