Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Силует" за последен път на българска сцена преди "EuroSonic"

"Силует" за последен път на българска сцена преди "EuroSonic"

„Силует“ ще забият за последен път в България преди участието си на един от най-престижните европейски фестивали за обмен на съвременна поп и рок музика „EuroSonic“. На 28-ми декември бургазлии ще имат възможност да ги чуят в „Бар без Име“.

„Силует“ ще забият за последенпът в България преди участието си на един отнай-престижните европейски фестивали за обмен на съвременна поп и рок музика „EuroSonic“. На 28-ми декември бургазлии ще иматвъзможност да ги чуят в „Бар без Име“. Там рокаджиите ще представят песни отцялото си творчество, както и кавъри на добре познати рок хитове, придавайки имуникално звучене.

Припомнямеви, че през април месец тази година рок група“Силует” грабна две престижни награди от конкурса “Златна пролет” 2013,организиран от БНР. Песента “Say Goodbye”, записана специално за конкурса, им донесенагради едновременно в две престижни категории - призванието нажурналистическата колегия и наградата на БНР. Втората награда отваря и еднажелана възможност за групата, а именно да представи България с едночасовконцерт на фестивала „EuroSonic“ в Холандия. Това ще се случи на 17 януари 2014година в Грьонинген.

Преди броени дни „Силует“изнесе и предпремиерен концерт в Студио 1 на БНР, който бе излъчен и поНационалната телевизия. Групата представи програмата, с която ще се яви нахоландска сцена, като песните бяха преаранжирани заради участието на струненквартет. След „EuroSonic“ музикантите от бургаската рок бандапродължават с турне, което ще премине през Амстердам, Лондон, Осло, Стокхолм и другиевропейски столици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега