Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Солени ветрове" повяват в Бургас утре

"Солени ветрове" повяват в Бургас утре

За осма поредна година в бургаската Морска градина ще се усетят "Солените ветрове". Летните празници на изпятата поезия 2016 ще се проведат на 5 и 6 август, като мястото е традиционното - Открита сцена "Охлюва".

За осма поредна година в бургаската Морска градина ще се усетят "Солените ветрове". Летните празници на изпятата поезия 2016 ще се проведат на 5 и 6 август, като мястото е традиционното - Открита сцена "Охлюва".

“Солени ветрове” е вече утвърден фестивал. Той има представителен и конкурсен характер, като включва разнообразни по тематика музикално-поетични спектакли, отразяващи пулса и надеждите на днешния ден. Във феста се включват бардове от Бургас, България и света. Песните се изпълняват на живо, със съпровод на акустични инструменти.

Ето и програмата на тазгодишния фестивал:

5 август, петък
17:00ч. - „Песента на барда“. Представителен концерт за най-нетърпеливата част от хората;
18:35ч. - „Кучешката вахта”. Концерт за сатирични и хумористични песни и пародии, съпроводен с изобилно кискане, хихикане и държене за корема.
19:35ч. - „Бардовете по света“. Популярни песни на български и чуждестранни бардове, подходящ едновременно за патриоти, космополити и полиглоти.

6 август, събота
17:00ч. - „Песента на барда“ - продължение;
18:00ч. - „Бардовете по света“ - продължение;
18:40ч. - „Кучешката вахта” - продължение;
19:15ч. - „СРЕЩУ ВЯТЪРА” - концерт за нова авторска песен, изразяваща активна гражданска позиция – може да се слуша и от фенове на официалната политика, ако си водят записки.
20:10ч. - „ОТВЪД ХОРИЗОНТА” - мултимедиен концерт в памет на Пламен Ставрев, Бойко Георгиев, Гриша Трифонов, Слави Георгиев и Христо Граматиков

Организатори са Сдружение „Солени ветрове“ и „Кръгът на Барда“. Доброволци в организацията на Летни празници на изпятата поезия са ученици и студенти от Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега