Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Спорт и сигурност" събра състезатели по бойни изкуства и полицаи

"Спорт и сигурност" събра състезатели по бойни изкуства и полицаи

Първото по рода си спортно мероприятие "Спорт и сигурност" се проведе на Никулден в Спортната база в ж.к. "Славейков". Събитието бе организирано от ОДМВР - Бургас и Общината, с подкрепата на Регионално управление на образованието.

Първото по рода си спортномероприятие "Спорт и сигурност" се проведе на Никулден в Спортната база в ж.к. "Славейков". Събитието бе организирано от ОДМВР - Бургас и Общината, с подкрепата на Регионално управление на образованието.

Участие взеха призьорите от Спортен клуб по борба "Черноморец" сръководител Стефан Георгиев, Спортен клуб по кикбокс и муай тай "Самурай" сръководител Николай Атанасов, Централния полицейски карате и джу-джицу клуб -Бургас с ръководител Венилин Русенов, Полицейският спортен клуб с ръководителНеделчо Рачев и служители от "Специализираните полицейски сили" при ОДМВР - Бургас,които представиха завоюваните през годината медали и отличия.

Спортиститедемонстрираха възможностите си в отделните спортни дисциплини. Най-впечатляващо се оказа изпълнението на едно от най-елитните полицейски звена за охрана на общественияред, масови мероприятия и борба с безредиците - "Специализираните полицейскисили". Те показаха тактически действия по задържането на извършители напрестъпления с използване на полицейски техники и служебно куче.

С взрив от аплодисментибе посрещната и демонстрацията на близо тригодишния Чавдар Русенов от детскатасекция на Централния полицейски карате и джу-джицу клуб - Бургас, който успя даприложи хватка на "противника си" - ръководителя на клуба и негов баща -Венилин Русенов, като го събори на земята и неутрализира защита му.

Официални гости на СпортнияНикулден бяха : зам. кмета на Община Бургас - д-р Лорис Мануелян, Началника наОтдел „Спорт, превенция и младежки дейности” към Община Бургас - ВеселинаДеведжиева, Експерта от Регионално управление на образованието - г-жа ПавлинаАлексиева, Началникът на отдел „Охранителна полиция” към ОДМВР – Бургас - комисар Неделчо Рачев и общинския съветник Димитрина Буланова.

Двете прекрасни торти -с лика на Свети Николай и Герба на Община Бургас зарадваха присъстващите благодарениедоброволците от общински младежки клуб „J.J.CoolA.” сръководител Петя Чакърова. След почерпката се проведе приятелската футболнасреща между сборния отбор на призьорите от отделните спортни клубове иполицейския футболен клуб.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега