Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Стяуа" кани футболисти на "Звездичка" в академията си

"Стяуа" кани футболисти на "Звездичка" в академията си

Първият източноевропейски клуб спечелил КЕШ -„Стяуа” /Румъния/ изпрати най- добрите треньори от академията си в Бургас, за да обучават в продължение на десет дни децата от различните възрастови групи, от най-малки до най-големи на родната футболна школа „Звездичка”.

Първият източноевропейски клуб спечелил КЕШ - „Стяуа” /Румъния/ изпрати най- добрите треньори от академията си в Бургас, за да обучават в продължение на десет дни децата от различните възрастови групи, от най-малки до най-големи на родната футболна школа „Звездичка”.

Познанството с „Звездичка” е от това лято когато бургазлии организираха международен турнир и бе поканил „Стяуа” и за изненада на мнозина домакините съумяха да ги победят в състезание което бе за набор 2003/ 2004 година. „Работим усърдно с колегите от "Звездичка" през тези дни съвместно и сме приятно изненадани от уменията на вашите деца, визирам деца от детските градини и ученици до 10- 12 годишни. Имаме какво да покажем с моя колега и вече се усеща импулса на всеки един в тренировките” каза единия от румънците Алин Димитриу.

Той заедно със сънародника си Алберто Самеола и главния треньор на „звездичките” Петър Алексиев обикалят учебните заведения в които бургаската школа провежда занимания по график, а специализираната подготовка е в закритата футболна зала „Странд- царството на футбола”.

„Харесахме седем деца на първо четене от вашия отбор и възнамеряваме да ги поканим в Букурещ в нашата академия да се развиват нагоре по футболната стълбица. Ако сега родителите не са съгласни, може и по нататък, ние ще следим набелязаните. Интересно как в Бургас който е малко над 200 хиляди население, а в Букурещ сме близо 2 милиона, силите да са така изравнени между нашите и вашите деца” пита се пък другия румънски специалист” Самеола. Казвайки това, той все още не знаеше, че „Звездичка” е едва от две години и малко на футболната сцена и организира с успех местни и международни турнири. В телефонен разговор със собственика на „Стяуа” Джордже Бекали, подчинените му са споделили, че развиването на масов, а не комерсиален футбол, рядко може да се види в държавите от соц. лагера, но бургаската „Звездичка” била изключение.

С днешна дата са открити вече шест терена с различни размери като изкуствената трева я закупуват ръководствата на градините. В Бургас вече е факт и една рядко срещана инициатива- един спортен тим да провежда вътрешно клубно първенство за ученици, като всеки от тях да представя своето училище. „Звездичка” се нагърби и с това и тази събота бе дадено начало на първия полусезон. Това стана в присъствието на румънските гости и инвестиционния директор на единствения по рода си лайфстайл център у нас Мариела Остенд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега