Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Тигрите на Бат Бойко" спечелиха "ГЕРБ Фен Купа-Бургас"

"Тигрите на Бат Бойко" спечелиха "ГЕРБ Фен Купа-Бургас"

„Тигрите на Бат Бойко” е отборът, който грабна купата и се класира на първо място във футболния турнир „ГЕРБ Фен Купа-Бургас”. Той се проведе за втори път този уикенд в спортен център „Изгрев” и събра стотици любители както на футбола, така и на волейбола. След повече от 80 оспорвани мача и над 30 тима, в неделния ден големите победители се оказаха футболистите от „Тигрите на Бат Бойко”. Те бяха наградени от областния лидер на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев.

„Тигритена Бат Бойко” е отборът, който грабна купата и се класира на първо място въвфутболния турнир „ГЕРБ Фен Купа-Бургас”. Той се проведе за втори път тозиуикенд в спортен център „Изгрев” и събра стотици любители както на футбола,така и на волейбола. След повече от 80 оспорвани мача и над 30 тима, в неделнияден големите победители се оказаха футболистите от „Тигрите на Бат Бойко”. Тебяха наградени от областния лидер на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народенпредставител Димитър Бойчев.

„Къмвторото издание на турнира имаше огромен интерес и това само може да нимотивира да продължим тази спортна традиция, която обединява бургазлии. Затовасме решили и следващата година отново да организираме подобна мащабнаинициатива и да проведем две издания – пролетно и лятно. Винаги сме насърчавалибългарския спорт и ще продължим да подкрепяме неговото развитие с много спортнисъбития, с изграждането на нови площадки и игрища, както и с изграждането наспортна зала „Арена”. Благодаря на всички участници във второто издание на„ГЕРБ Фен Купа-Бургас”, които не се уплашиха от дъжда и ни подкрепиха”, заявиБойчев.

Вторисе класираха момчетата от „Воденицата”, които бяха наградени от кандидат-депутатаСнежина Маджарова. На трето място остана отбор „WORDS”, който получи своето отличие от Диана Йорданова, ачетвърти се нареди „Бургосстрой”. Единот най-зрелищните моменти в рамките на турнира бе демонстративния мач между „ЧерноморецБургас-Ветерани” и отборът на “ГЕРБ-кандидат депутати и приятели”, Той събра многобройнапублика, сред която бе и кметът на община Бургас и зам.-председател на ГЕРБДимитър Николов, а легендите на бургаския клуб бяха изненадани с подаръци иогромна торта от партията.

След оспорван двубой, който завърши при равенрезултат 5:5, последваха дузпи, изгледани и наставлявани лично от ДимитърДимитров - Херо. Отборът на ГЕРБ се оказа по-точен и мотивиран за победа, символичнопостигна 9:5, колкото е и номерът на бюлетината на партията. Победителипри мъжете във волейболния турнир станаха момчетата от „Кашмир”, втори сенаредиха „Красико спорт”, а трети се класира отборът на „Аматьорите”.

Прижените най-добри се оказаха „Бургас 2007”, следвани от „Бургас 2009” и „Веси”.Всички те бяха наградени от водача на листата на герб Ивелина Василева и кандидат-депутатитеДиана йорданова и Галя Василева. Награди имаше и за публиката, която сезабавляваше с игри „Точен шут” и демонстрациите по Street work Out.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега