Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"ХаХаХа ИмПро" театър забавлява бургазлии тази вечер

"ХаХаХа ИмПро" театър забавлява бургазлии тази вечер

Уникално и незабравимо преживяване обещават професионалните театрали от първата ИмПро трупа у нас. Тази вечер нестандартно представление ще има и в Бургас. Сцена ще бъде популярен бургаски клуб на ул. "Милин камък" 1.

Уникално и незабравимо преживяване обещават професионалните театрали от първата ИмПро трупа у нас. Тази вечер нестандартно представление ще има и в Бургас. Сцена ще бъде популярен бургаски клуб на ул. "Милин камък" 1.

Бургас ще стане част от "ХаХаХа ИмПро" турнето от 20 часа. Любопитното е, че тази трупа, представленията и репертоарът й не са класически. Няма да видите нещо, на което вече са станали свидетели стотици хора. Няма да следите добре познат сценарий и няма да можете да предскажете края, още преди първите реплики за начало.

"ХаХаХа ИмПро" е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година от петима актьори, дипломирани в класовете на Крикор Азарян, Снежина Танковска и Димитрина Гюрова. Оттогава трупата не е спирала да променя състава си и да набира популярност.

Същността на ИмПро театъра е в това, че всичко се случва в движение. Актьорите се водят един друг и създават уникално преживяване всеки път, когато се качат на сцената. Нямат реквизит и костюми, нямат и предварително зададени роли. "Живеят на ръба" и, винаги застрашени от провал, въвличат публиката си в шеметно приключение.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да,и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Ако партньорът тиизневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериенубиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.

Спектакълът пътува с подкрепата на Фондация “Америка за България” чрез Програмата “ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ”, администрирана от Фондация “Арт Офис”.В Бургас "ХаХаХа ИмПро" гостува по покана на Маруся Русева и "Арт Ателие". Цената на билета за събитието е 10 лева. Резервация можете да направите на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега