Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Радев и Борисов ще посрещнат Макрон във Варна

Радев и Борисов ще посрещнат Макрон във Варна

Той и неговата съпруга Брижит Макрон ще бъдат на посещение у нас на 25-и август.

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов ще посрещнат френския държавен глава Еманюел Макрон в двореца "Евксиноград" във Варна. Той и неговата съпруга Брижит Макрон ще бъдат на посещение у нас на 25-и август.

Двамата пристигат в страната ни по покана на президента Радев ипремиера Борисов.Основните акценти в разговорите на българските политически лидери и френския президент ще бъдат перспективите за развитие на двустранните отношениямежду България и Франция, двустранното икономическо, инвестиционно и културносътрудничество, охраната на външните граници на Европейския съюз, както иидеите за бъдещето на Европа.

Във фокуса на диалога ще бъдат също така заложените впрограмата на Българското председателство на Съвета на ЕС приоритети,европейската перспектива на Западните Балкани и присъединяването на страната никъм Шенген и към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие(ОИСР).

Церемонията по посрещането на президента на Френскатарепублика ще се състои от 10:00 ч. пред двореца "Евксиноград", като след нея ще се състоиофициалната снимка на двамата държавни глави и техните съпруги. След това, в рамките на деня, Макрон ще проведе срещи "на четири очи" както с Радев, така и с Борисов.

В късния следобед министър-председателят Бойко Борисови френския му гост ще посетят Центъра с навигационни симулатори във Висшетовоенноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега