Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Радев: ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията

Радев: ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията

"Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията", заяви още държавният глава.

"Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели. Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около акуширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията.". Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти. 

„Спомняте си как г-н Бойко Борисов обикаляше страната, за да убеждава хората да гласуват за него, защото "Продължаваме Промяната" са съсипали държавата и ако се допуснат до властта, те ще я довършат. Днес Борисов им подарява цялата власт.”, каза още държавният глава. 

"Спомняте си как "Продължаваме Промяната" бяха окупирали социалните мрежи, за да вдъхновяват своите избиратели, че ГЕРБ са мафията и трябва да бъдат изтрити от политиката. Днес те споделят властта с ГЕРБ”, отбеляза президентът. 

"Спомняте си как „Демократична България” поведоха избирателите си на "кръстоносен поход" срещу задкулисието и олигархията. Днес те просят от него одобрение и някакво спасение, за да си гарантират властта”, красноречив бе Радев. 

"Всички те (бел. ред. - ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС) спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията. Политиката не е само интереси и математика за формиране на мнозинство. Тя е преди всичко и ценности. Гласуването днес ще покаже дали депутатите от тези партии са с ампутирано достойнство и са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи”, обобщи президентът.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега