Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рамос: Липсата на Пепе ще се отрази на Реал Мадрид

Рамос: Липсата на Пепе ще се отрази на Реал Мадрид

Централният бранител на „Лос Бланкос” Пепе ще отсъства от терена поне за месец, след като получи лоша контузия. Неговият съотборник Серхио Рамос е загрижен за представянето на тима в отсъствието на опитния защитник.

Централният бранител на „Лос Бланкос” Пепе ще отсъства от терена поне за месец, след като получи лоша контузия. Неговият съотборник Серхио Рамос е загрижен за представянето на тима в отсъствието на опитния защитник. Рамос вярва, че „белия балет” трудно ще се справи без услугите на 27-годишният португалски национал, който играе ключова роля в отбраната на испанските шампиони.

Бившият играч на Порто претърпя операция на глезена по-рано тази седмица и процесът на възстановяването се очаква да протече в рамките на поне четири седмици. Разтревожен от този факт, Рамос заяви в последните новини за футбол на официалния сайт на Реал Мадрид:

„Разбира се, че контузията на Пепе ще се отрази на представянето на целия отбор. Той е невероятен играч и винаги е бил постоянен в играта си. Той е ключова част от състава и винаги е поддържал едно много високо ниво на игра. Да се надяваме, че ще може да се възстанови възможно най-скоро, защото Пепе играе съществена роля в отбора както на терена, така и в съблекалните.”

Реал Мадрид ще се изправят срещу Реал Сосиадад в края на тази седмица, като в момента те се намират на трето място в таблицата с 33 точки от 17 мача. Повечето спортни залагания за този сблъсък са на страната на „Лос Бланкос”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега