Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рамос: Стилът ми никога не бил под въпрос

Рамос: Стилът ми никога не бил под въпрос

Бранителят на „Лос Бланкос” Серхио Рамос отхвърли упреците към него, че не е успял да опази нападателя на Манчестър Юнайтед Дани Улебек, който се разписа в осминафиналния сблъсък от Шампионска лига.

Бранителят на „Лос Бланкос” Серхио Рамос отхвърли упреците към него, че не е успял да опази нападателя на Манчестър Юнайтед Дани Улебек, който се разписа в осминафиналния сблъсък от Шампионска лига. 26-годишният испански национал твърди, че Жозе Моуриньо никога не е поставял под въпрос неговите футболни качества, въпреки изказването на мениджърa на Реал Мадрид, че загубата в „идивидуалните битки” с играчите на „червените дяволи” е причината за загубата на точки от този мач.

Уелбек успя да се измъкне от своя пазач Рамос и така гостите от Манчестър вкараха ценен гол на чужд терен при равенството от 1:1, но въпреки това защитникът на „белия балет” е напълно уверен в своите възможности. 

„Моятa компетентност и стилът ми никога не са били поставяни под въпрос. Аз винаги си запазвам собственото мнение за себе си и съм казвал, че всеки е свободен да мисли това, което иска”, заяви Рамос пред сайта „mundodeprotivo.com".

„Моята компетентност и стилът ми на игра никога не са били упреквани, освен ако не водят до грешки. Сега настъпи времето да сме по-убединени от всякога, ние имаме важни мачове в различни турнири и е много важно да останем фокусирани.”

Решаващият мач между двата Реал и Юнайтед ще се играе на „Олд Трафорд”, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове  от такъв ранг, в тази напреднала фаза на Шампионска лига.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега