Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ray-Ban - луксозната марка слънчеви очила за теб и твоето семейство

Ray-Ban - луксозната марка слънчеви очила за теб и твоето семейство

Отдавна слънчевите очила се превърнаха много повече от аксесоар, който ни предпазва от заслепяването на слънчевите лъчи. Успешно интегрирани в ежедневния ни ансамбъл, те са целогодишен акцент, подчертаващ стила и индивидуалността ни.

Отдавна слънчевите очила се превърнаха много повече от аксесоар, който ни предпазва от заслепяването на слънчевите лъчи. Успешно интегрирани в ежедневния ни ансамбъл, те са целогодишен акцент, подчертаващ стила и индивидуалността ни. Не отричаме обаче, че с настъпване на топлите дни търсенето на слънчеви очила изживява своя пик и те са абсолютен must have в горещия сезон. Освен да изпълняват главната си предпазна за очите функция, безспорно са и любимо допълнение, трансформиращо изцяло визията.

Снимка: Freepik.com

Това, което ги прави един от най-предпочитаните аксесоари, е възможността за целогодишното им приложение, за това висококачествените очила са дългосрочна инвестиция, която си заслужава. В търсене на перфектния чифт, днес фокусът ни е насочен към един бранд - световен лидер в слънчевите очила, превърнал се в синоним на високо качество, комфорт и класа – Ray-Ban.  

Техните модели са лесно разпознаваеми в световен мащаб, а качеството на продуктите е безкомпромисно.

Слънчеви очила Ray-Ban – очилата на звездите

Превърнали се в символ на непреходна класика, едва ли има човек, който да не е чувал за слънчеви очила Ray Ban. Историята им започва през 30-те година на двайсти век и са били създадени по поръчка на отбранителните сили на САЩ.  Специално проектирани за пилотите на ВВС , Bausch & Lomb създават иконичните Ray-Ban Aviator, с характерно високо ниво на протекция от слънчевите лъчи, осигурявайки им високо ниво на яснота и видимост.Брандът изживява своя връх на популярност през 80-те години, когато слънчеви очила Ray-Ban започват да се предпочитат от звезди като Майкъл Джексън, Фреди Меркюри, Том Круз, Мерилин Монро и много други световноизвестни актьори, певци и шоумени. 

Снимка: Freepik.com

Най-иконичните модели слънчеви очила Ray-Ban за теб и твоето семейство

Като лидер за вдъхновение за луксозни слънчеви очила, стилът на на Ray-Ban е лесно разпознаваем и емблематичен. Ако си в търсене на иконичен модел  за теб и твоето семейство, то със сигурност ще разпознаеш своя в някой от най-иконичните предложения на бранда.В Answear.bg може да откриеш богато разнообразие от продуктовия асортимент на Ray-Ban, като ти представяме и някои от тях:Проектиран със стоманена рамка, мека регулируема подложка и UV защита, Ray-Ban Aviator е олицетворение на емблематичния вид на модела, а класическият му стил е за почти всяка форма на лицето.Ray-Ban Wayfare са следващия иконичен модел и са най-разпознаваемите в света. 

Моделът придава красив вид, като същевременно предпазва от вредни UV лъчи. Ray-Ban Clubmaster е друг емблематичен модел с UV защита, който може да се комбинира с всякакви стилове и би се съчетал с всичко налично в гардероба.Ако търсите класически унисекс слънчеви очила с UV покритие, то кръглите метални Ray-Ban са за вас. С нотка ретро стил, ще се откроявате с подчертана индивидуалност.И няма как да пропуснем Ray-Ban Erika – класика, която придава завършеност и комфорт за повечето лица.

Със сигурност тези, които купуват бански на answear са открили своя чифт Ray-Ban. Не отлагай! Разгледай богатото разнообразие, което предлага Answear.bg и избери модел за теб и твоето семейство. 

*PR публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега