Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разбиха нарколаборатория на три етажа в бившата сграда на "Топлофикация - Ямбол"

Разбиха нарколаборатория на три етажа в бившата сграда на "Топлофикация - Ямбол"

Нарколабораторията за отглеждане, производство и пакетиране на марихуана е разкрита при проведена специализирана полицейска операция от служители на ГД НП и ОД на МВР – Ямбол, съвместно с Окръжна прокуратура – Ямбол.

Голяма нарколаборатория бе разкрита при проведена специализирана акция на полиция и прокуратура в град Ямбол, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура. Нарколабораторията е разположена на три етажа в бившата сграда на „Топлофикация Ямбол“ ЕАД. По време на разследването са установени общо 14 помещения в които са се намирали над 2000 растения от вида на конопа в различен стадий на развитие. Открити са и над 20 килограма суха тревна маса, която е била пакетирана и готова за изнасяне. Тя е била поставяна в пакети от по 500 грама всеки. 


На място са установени и над 1000 литра препарати за торене и растителна защита. Помещенията са оборудвани със системи за овлажняване, влагоизсушаване, капково напояване, специална осветителна и отоплителна инфраструктура. В помещенията е извършвана цялостна дейност по разсад, засаждане, отглеждане, бране, издушаване, пакетиране и изнасяне на готовата продукция от конопени растения.


В сградата са установени и обособени жилищни помещения за общо 20 души, които са имали възможност да се грижат за растенията. По случая има задържано едно лице, спрямо което е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ от Окръжен съд – Ямбол. Досъдебното производство е взето на специален надзор от Апелативна прокуратура – Бургас и ВКП.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега