Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разделяме се с лятото с нов хит на Белослава

Премиерата на "Лятото зад ъгъла" в Бургас ще бъде на 6-и септември
Разделяме се с лятото с нов хит на Белослава

На 6 септември поп звездата Белослава ще зарадва феновете си в Бургас не само с любими хитове като „Две луни” и „Слушай ме“, а и с нови песни, които ще прозвучат за пръв път на бургаска сцена. Те са част от предстоящия й албум „Времето за мен си ти“, който трябва да е готов към края на годината.

На 6 септември поп звездата Белославаще зарадва феновете си в Бургас не само с любими хитове като „Две луни” и„Слушай ме“, а и с нови песни, които ще прозвучат за пръв път на бургаскасцена. Те са част от предстоящия й албум „Времето за мен си ти“, който трябвада е готов към края на годината. Сред хитовете, които ще бъдат представени премиерно в града, е и "Лятото зад ъгъла".

Стопленаот обичта на публиката във Варна, която посрещна с ентусиазъм концерта отпроекта Summer Jam, певицата се готви с вълнение засрещата си с Бургас. Концертът в морския град ще се състои на самия Ден на Съединението на България и щеотбележи българския празник с българска музика.

На сцената наЛетния театър заедно с Белослава ще излязат Орлин Павлов и Любо Киров. Обединяващата фигура на SummerJam е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за тозиприятелски проект нови аранжименти на любимите хитове.  

Приятелският кръг всъщност ще бъде доста по-широк – на сценатаще бъдат и JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас,Димитър Семов, ударни, заедно с гостите - китариста Ангел Дюлгеров итромпетиста Росен Захариев – Роко. Изискан акустичен привкус ще добавяткласическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другиятмного специален гост – перкусионистът Калин Вельов.  

Summer Jam  е организиран от агенция Елит Мюзик с любезното съдействиена Община Бургас, с подкрепата на хотел „Аква“ и с медийното партньорство нарадио N Joy, BG радио и радио Powеr FM.  Цените на билетите са от 15 до 30 лв. Специална ВИП зона е сцени от 40 лв. 

Билетите за Summer Jam могат да се купят от мрежата на Ивентим. Касите в Бургас са: Държавна операБургас, тел. 056 841 740, касата на Драматичния театър наул."Александровска",Германос, Пикадили Изгрев, бензиностанции OMW.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега