Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разнообразие от музика и феерия от цветове днес в Бургас

Разнообразие от музика и феерия от цветове днес в Бургас

Разнообразие от музика и феерия от цветове очакват бургазлии и гостите на града днес в новия летен музикален Sea Garden Festival. В него влизат две сцени - основна и диджей, Фестивал на цветовете “Холи”, известен по целия свят с пъстрото си настроение, както и три бара с разнообразни напитки и каравана за апетитни бургери.

Разнообразие от музика и феерия от цветове очакват бургазлии и гостите на града днес в новия летен музикален  Sea Garden Festival. В него влизат две сцени - основна и диджей, Фестивал на цветовете “Холи”, известен по целия свят с пъстрото си настроение, както и три бара с разнообразни напитки и каравана за апетитни бургери.

Вратите на Sea Garden Festival ще бъдат отворени за публика в 14 ч., когато започва музикалната програма и експлозиите от цветове на Фестивал на цветовете, които ще се случват в района на диджей сцената зад Летния театър. Билети за Sea Garden Festival се предлагат на предварителна цена от 12 лв., като в деня на събитието, на място ще струват 18 лв.

Касите, разположени пред входа на Летния театър, ще работят от 14 ч. до 3 ч. след полунощ.  В случай на напускане на фестивалната зона между 14 и 21 ч. посетителите ще получават гривна. Така всеки желаещ може свободно да влиза и излиза от зоната на фестивала до 21 ч. като показва своята гривна и билет. След този час и до края на Sea Garden Festival всеки напуснал зоната ще трябва да купи нов билет за достъп. 

Децата до 10-годишна възраст ще влизат безплатно, но само с родител, който притежава билет. След 22 ч. непълнолетните ще бъдат допускани само с придружител и след предоставяне на предварително подписана от родител декларация. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега