Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разпределиха квотите на СИК за изборите на 5 октомври

Разпределиха квотите на СИК за изборите на 5 октомври

Зам.-кметът по " Финанси" Красимир Стойчев и Секретарят на Община Бургас - Божидар Кънчев проведоха консултации с парламентарно представените партии и коалиции, както и с партиите, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, по повод предстоящите на 5 октомври избори за Народно събрание.

Зам.-кметът по " Финанси"  Красимир Стойчев и Секретарят  на Община Бургас - Божидар Кънчев  проведоха  консултации с парламентарно представените партии и коалиции, както и с партиите, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени, по повод предстоящите на 5 октомври избори за Народно събрание.

Проведените консултации са за определяне съставите на СИК и преминаха в дух на добронамереност и разбирателство. Представителите на парламентарно представените партии и коалиции и тези, които имат представители в Европейския парламент, постигнаха споразумение при разпределянето на 2539 членове в 291 секционни комисии на територията на община Бургас.

Според методиката, приета с решение на ЦИК, местата по партии се разпределят както следва: 980 за ГЕРБ, 865 за Коалиция за България, 375 за ДПС, 219 за Атака и по 50 членове за Коалиция от партии "Реформаторски блок" и Коалиция "България без цензура" - ВМРО-БНД,Земеделски народен съюз, Движение "Гергьовден".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега