Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разследващите: Имало е уговорка за сексуален контакт между 14-годишното момче и македонеца

Разследващите: Имало е уговорка за сексуален контакт между 14-годишното момче и македонеца

"Според данните е имало някаква уговорка за сексуален контакт. Придвижили са се до мястото на престъплението. Жертвата е умъртвена чрез удари с дървен кол. Липсват и пари от жертвата - 1800 лева". Това съобщиха на брифинг наблюдаващият прокурор Иван Кирков и директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

14-годишният убиец на македонския гражданин е посочил пред полицаите, че е бил поканен да правят секс в близка горичка, но Михаил се е отказал от предварителната уговорка. Македонецът Игор го дръпнал, а момчето го е ударило няколко пъти с дървения кол.

"Осъществили са контакт на улицата, не са се познавали преди това. Според данните е имало някаква уговорка за сексуален контакт. Придвижили са се до мястото на престъплението. Жертвата е умъртвена чрез удари с дървен кол. Липсват и пари от жертвата - 1800 лева". Това съобщиха на брифинг наблюдаващият прокурор Иван Кирков и директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов. 

14-годишният младеж е криминално проявен. Установено е, че срещу него има образувано досъдебно производство за грабеж, както и за кражба от украински граждани. „Непълнолетният е привлечен в качеството на обвиняем. Предвиденото наказание за убийството е от 10 до 20 години лишаване от свобода, но защото е непълнолетен наказание е до 5 години", уточни наблюдаващият прокурор. 

Припомняме, че в Районното управление в Несебър е подаден сигнал във вторник, за 49-годишен гражданин от Северна Македония, който е в неизвестност. Започват разпити, изземване на видео записи от охранителни камери. Констатирано е, че 14-годишен непълнолетен младеж е убил жертвата в Слънчев бряг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега