Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рецидивист тормози жители на бургаското село Маринка

Рецидивист тормози жители на бургаското село Маринка

От него се страхуват всички в селото. Хората избягват дори да го погледнат, за да не предизвикат гнева му.

50-годишен мъж тормози съседи, заплашва с нож учителки и деца от детска градина в бургаското село Маринка. До скоро той живял с възрастната си майка, която след поредния побой вкъщи е отведена в старчески дом. От него се страхуват всички в селото, предава NOVA. Хората избягват дори да го погледнат, за да не предизвикат гнева му.

"Започнал е към случаен минувач да отправя обиди и закани против живота му, в нетрезво състояние като е извадил нож. След като се е уплашил човека се е обадил на спешния телефон 112 и са пристигнали полицейски служители от 4-то РПУ. Вместо да преустанови заплахите агресията се е насочила към тях. Започнал да размахва ножа към тях, започнал също да се заканва на тях със същите закани и обиди, след като са пристъпили да го задържат оказал съпротива", обясни прокурор Димитър Илиев от районна прокуратура Бургас.

Криминално проявеният мъж подписва предупредителен протокол и е освободен. Два дни по-късно обаче агресията на Иван се насочва към детската градина, която се намира в близост до дома му.

„Иван беше на улицата с нож в ръка, псуваше, крещеше, почна да крещи по мене след това разбира се има движение доставчици идват, помощник възпитателката и домакинката излиза. Той крещя и по тях, заплашва ги, обижда ги, държа се непристойно, в един момент дори си показа и половия член, така че абсолютно недопустимо“, добавя Гергана Вълкова - директор на детската градина в с. Маринка.

Арестът на Иван е като сцена от екшън. Решението на бургаския районен съд  - ефективна двугодишна присъда. Оказва се, че 50-годишният Иван Ангелов вече е лежал в затвора за убийството на братовчед си, който намушкал с нож при приянски скандал. И въпреки поредната присъда в селото продължават да се страхуват.

Оказва се, че в момента агресивният мъж е не в ареста, а в дома си. Защото нямало опасност да се укрие. Очаква се да влезе зад решетките до дни.  Поредната си присъда ще изтърпи при строг режим.

А докато конвоя на съдебна охрана отведе Иван, за да излежи поредната си присъда, жителите на село Маринка ще продължат да живеят във страх.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега