Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След тестване на 9,9 милиона жители на Ухан - няма нови заразени с Covid-19

От 14 май до 1 юни бяха взети проби от 9,9 милиона жители на Ухан, поради опасенията от втора вълна на инфекции. Според събщението в хода на кампанията не са били открити нови случай с респираторното заболяване, причинено от новия коронавирус.

Продължават бунтовете по повод смъртта на Джордж Флойд в САЩ

Във връзка с безредиците беше въведен вечерен полицейски час в редица градове.

Честит 1 юни, деца!

Денят на българското дете е под покровителството на княгиня Евдокия, която е ръководител на Върховен комитет с председател софийският митрополит Стефан.

Почина световноизвестният художник Кристо

Кристо е роден на 13 юни 1935 година в Габрово. Напуска България през 1957 година и първо отива в Прага, а от там бяга във Виена, а през 1958 година се мести в Женева. Отива и в Париж, където среща Жан Клод. Тя става не само негова съпруга, но и негов артистичен партньор. Тя издъхва на 18 ноември 2009 година.

Обувки номер 70, за да спазваме социалната дистанция

Размерите започват от 70-и номер, така че всеки, който ги обуе, трябва да стои на поне метър и половина разстояние.Обущарят вече е готов и за очакваната втора вълна на коронавирус през есента.

Историческо! За пръв път частна компания изпрати астронавти в Космоса

Припомняме, че преди дни НАСА, съвместно със SpaceX трябваше да изпратят двама астронавти до Международната космическа станция. Опитът им обаче бе осуетен от лошото време.

Гасим цигарите за ден без тютюнев дим

По данни на СЗО на всеки 4 секунди от тютюнопушене умира по един човек в света. Около 56,9 милиона са годишните смъртни случаи в световен мащаб, 8 милиона са причинени от тютюнопушене, 1 милион, поради втора употреба излагане на тютюнев дим.Тютюнопушенето е най-важната причина за заболеваемост и преждевременна смъртност от редица хронични незаразни заболявания.

ЕК с практически съвети за безопасно пътуване

С постепенното вдигане на ограничителните мерки се отварят възможности за пътувания и туризъм. Прочетете какво препоръчва ЕС за безопасността на пътниците.

Тръмп реши: САЩ спира финансирането на СЗО

Според изявлението на Тръмп, средствата, които възлизат на около 450 млн. долара годишно, ще бъдат пренасочени към други организации в сферата на глобалното здравеопазване.

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега