Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рейзи: Не съм подавал оставка като кмет на Созопол

Рейзи: Не съм подавал оставка като кмет на Созопол

"Подал съм си оставката само като председател на ГЕРБ в Созопол, не и като кмет".

"Не съм подавал оставка като кмет на Созопол. Подал съм си оставката само като председател на ГЕРБ в Созопол, не и като кмет". Това заяви в ефира на БНР - Бургас освободеният от длъжност градоначалник Панайот Рейзи.

Както Ви съобщихме по-рано, днес от ГЕРБ разпространиха информация, според която Рейзи напуска партията и подава оставка като кмет. Малко по-късно обаче самият той отрече това да е вярно.

В прессъобщението се посочва, че той е обсъдил темата с председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов и на зам.-председателя на ГЕРБ и член на ИК на партията Димитър Николов, като в публикуваното съобщение присъстваше и следния цитат:

"Панайот Рейзи посочи, че с този свой личен акт иска отново да покаже високия морален стандарт в ПП ГЕРБ, според който представителите на партията в законодателната, изпълнителната и местната власт напускат своите постове дори само заради съмнения за нарушения на закона".

Оказва се, обаче, че Рейзи в действителност не възнамерява, поне към този момент, да остави кметския пост. Той потвърди, че е бил на среща с Бойко Борисов и Димитър Николов, но посочи, че двамата не са му искали оставката като кмет.

"На тоя етап няма за какво да я подавам, защото аз съм преценил, че вина нямам за това, за което в момента съм в досъдебно производство", коментира още созополският кмет пред Националното радио.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега