Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рекорд! Бензин А98 премина 3 лева на литър

Рекорд! Бензин А98 премина 3 лева на литър

Високооктановият бензин А98 счупи поредния рекорд на цените на родните горива. От днес той се продава за малко над 3 лева.

Високооктановият бензин А98 счупи поредния рекорд на цените на родните горива. От днес той се продава за малко над 3 лева. За щастие повечето шофьори карат колите си с масовия А95, а  по-скъпото гориво (А98)  се купува главно от собствениците на нови автомобили с мощни двигатели.

Това само че не е причина за радост, тъй като и масовият бензин за пореден път повиши рекорда си, като литър от него се продава на 2,77 лева. Дизелът също не остана по-назад от надпреварата при високите цени на горивата, като литър достигна 2,71-2,72 лв. Пропан-бутанът също увеличи цената си с 3 ст., като литър от горивото вече се продава за 1,29 лева.

Причина за скока в цените у нас е поскъпването на петрола на международните пазари. Вчера в Лондон барел от определящия европейските цени сорт Брент се продаваше за $ 114,37. Причина за поскъпването на енергийната суровина са слуховете за предстоящ военен конфликт между Иран и Израел, които пораждат несигурност за бъдещите доставки на петрол от региона на Близкия изток, коментира Ройтерс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега