Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рекорден брой записани участници за тазгодишния триатлон "Лъвско сърце"

Рекорден брой записани участници за тазгодишния триатлон "Лъвско сърце"

Атрактивното състезание се организира за шеста поредна година на плаж Перла в Приморско

Най-атрактивното и тежко предизвикателство в българския спортен календар –ултра крос триатлонът „Лъвско сърце“, ще се проведе на 4-ти септември, събота, на плаж Перла в Приморско. Поради изключително големия интерес към шестото поредно издание на състезанието и рекордния брой участници, организаторите добавиха още места и запълниха целия капацитет на базов лагер „Лъвско сърце“, който се намира на плаж Перла в Приморско.

Местата за участие в ултра крос триатлона „Лъвско сърце“, в индивидуалната категория „ултра“, бяха изчерпани още през ноември 2020 г. - почти веднага след отварянето на регистрацията. Към момента единствените останали места за включване в състезанието саза двойни и тройни участия в категория „щафета“. В тази категория, в отбор от трима,всеки атлет преодолява един от етапите, а в отбор от двама - единият атлет участва в две дисциплини по избор. Етапите следват последователност: плуване, колоездене и бягане.

„Лъвско сърце“ е единственото по рода си състезание, което съчетава традиционните за триатлон етапи, но в по-различна обстановка.С трасе от 140 км, което преминава през природнитезабележителности на Приморска Странджа и покрай 12 тракийски светилища,състезанието съчетава спорта на открито смистичната култура и природа на региона. Целта му е да събуди свръхчовешкотовъв всеки участник – неговото „лъвско сърце“.

Размерите на състезанието и многобройните участници предполагат набирането и на по-голяма група от доброволци, без коятореализациятана събитието би била невъзможна. Организаторите от „Лъвско сърце“ призовават всички приключенци с добра воля да се присъединят към екипа в дните от  3-ти до 5-и септември. Записванията за доброволци стават през уебсайта на състезанието.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега