Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Робърт Дауни Джуниър тайно записва албум

Робърт Дауни Джуниър тайно записва албум

Актьорът Робърт Дауни Джуниър тайно записва албум, твърдят източници приближени до звездата. Публиката отдавна се е запознала с музикалните таланти на Нюйоркчанина, който не отдавна взриви интернет с дуета си със Стинг 'Driven to Tears' (вж. видеото). Сега обаче Дауни е решил да изненада публиката с нов албум, за който се говори, че също ще има участие на Стинг.

Актьорът Робърт ДауниДжуниър тайно записва албум, твърдят източници приближени до звездата.Публиката отдавна се е запознала с музикалните таланти на Нюйоркчанина, койтоне отдавна взриви интернет с дуета си със Стинг 'Driven to Tears' (вж. видеото).Сега обаче Дауни е решил да изненада публиката с нов албум, за който се говори,че също ще има участие на Стинг. 

Източници твърдят, чевече са записани няколко песни, по които актьорът е работил с някои от големитеимена в музикалната индустрия, включително Стинг. Известен факт е, че дваматаса близки приятели от години и това съвсем няма да е първата им съвместнаработа, свързана с музиката. 

Първият студиен албумна Дауни „The Futurist“ излезе през ноември 2004 година и достигна номер 121 вкласацията на Билборд. Публиката го възприе със смесени чувства, което накараактьора да се откаже от идеята да запише втори. Явно обаче нещо се е променило,тъй като в момента тръпнем в очакване да чуем новия проект на нюйоркчанина.

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/1crxmBTxRlM frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега