Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рокля ала изпий ме предизвика фурор на първото Expo в Бургас

Рокля ала изпий ме предизвика фурор на първото Expo в Бургас

Първото бургаско Експо премина при небивал интерес от страна на бургазлии и гости на града. Ръчно изработени сувенири, нестандартен грим, уникални прически, вълшебни вечерни тоалети и булчински рокли бяха само част от пищното изложение в хотел "България".

Първото бургаско Експо премина при небивал интерес от страна на бургазлии и гости на града. Ръчно изработени сувенири, нестандартен грим, уникални прически, вълшебни вечерни тоалети и булчински рокли бяха само част от пищното изложение в хотел "България".

Фурор предизвика иновативното предложение за тоалет тип ала изпий ме на Марина Гавраилова. Роклята представлява съчетание от стотици черни сламки и събра погледите  на мъжката аудитория.

Жените в залата пък се насладиха на пъстро отрупаните маси с цветя, гозби и лакомства. Те не пропуснаха да се полюбуват и на креативния макиаж, който през цялото време красеше ту сцената, ту модния подиум.

Тони Димитрова провокира гостите да закупят ръчно изработени сувенири от децата от дневен център "Св. Николай Чудотворец".  Тя сподели, че Бургас не е само море и песен, а и място на талантливи хора! По думите й ако на човек му предстои празник тук би открил всичко от което се нуждае за него.

"Грим, прическа, цветя - да, тук е мястото! Какво му трябва на човек - една усмивка и малко средства, с които да си позволи организацията на празника. Макар, че аз не вярвам да е много скъпо. Има и заведения, които се рекламират. Има кътче благотворителност. Всичко има тук! Заслужава си!", каза още бургаската дива.

 

Посетителите видяха всичко, което им е нужно, за да организират своя празник - кетъринг, фойерверки, професионална фотография. Почерпиха идеи за аранжировката на празничната трапеза и светлинно шоу. Видяха и много красиви декорации за една истинска празнична атмосфера.

Петя Пазачева, един от организаторите сподели, че идеята на Burgas Expo е да се превърне в ежегодно събитие. "Изключително съм доволна от това, че нашите изложители са атрактивни, различни и оригинални. Успяхме да проведем изложението по един наистина успешен начин. Това нямаше да се случи без професионалната работа на Practa - студентската пиар агенция към Бургаски свободен университет.", допълни Красимира Автанска, съорганизатор на Burgas Expo.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега