Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Радев: Ако партиите имат нужда, ще забавя мандата до петък

Румен Радев: Ако партиите имат нужда, ще забавя мандата до петък

Той заяви, че не иска да спекулира за шансовете за съставяне на правителство

Ако партиите имат нужда, аз мога да забавя мандата до петък и ще го направя. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти в Болярово."Диалогът между партиите и президентската институция е важен, но много по-важен е диалогът между самите партии, които трябва да конструират едно стабилно управленско мнозинство, да намерят тази формула. Да намерят тези обединяващи принципи и сечения така, че да могат да сформират правителство. Времето неумолимо изтича. Аз ги призовавам още веднъж, аз мога да забавя и ще го направя, ако имат нужда от това време, до петък. В петък аз трябва да връча мандата", каза президентът.

Той заяви, че всички опции са възможни по отношение на политическата сила, на която ще връчи мандата. "Аз чакам много ясен сигнал не към мен, към хората, към гражданите, че те са в състояние и ще сформират устойчиво управленско мнозинство", допълни още държавният глава.

Румен Радев заяви, че не иска да спекулира за шансовете за съставяне на правителство. "Всеки ден имаме поне няколко изявления от различни партии. Надявам се, че това време, което е дадено, ще бъде използвано по най-добрия начин", допълни още Радев.

Според него от всички разговори със стотици граждани, българите гледат с голяма надежда. "С голямо очакване, но трябва да знаят партиите, че търпението на българите се изчерпва. Когато се правят тези тънки партийни сметки, да се мисли най-вече за интересите на хората, защото това е смисълът на политиката. Смисълът на политиката е тези хора да живеят по-добре. Партиите трябва да докажат, че имат място в този парламент", заяви още президентът.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега