Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Радев: Независима държава не може да съществува без силна армия

Румен Радев: Независима държава не може да съществува без силна армия

"Българските военнослужещи не само защитават границите на Отечеството, със своя професионализъм и всеотдайност те пазят честта на Родината"

Поздравление на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия 

Уважаеми сънародници,

На светлия християнски празник Гергьовден нашият народ засвидетелства своята признателност към Българската армия. Припомняме си славата на българското оръжие и скланяме глави пред загиналите за нашата свобода и независимост.Политиците често оставаме длъжници на българските военнослужещи. Обществото ни обаче винаги е отмервало всекиму заслуженото. Ето защо Денят на Българската армия е сред най-старите и обичани празници в националния ни календар.

Въпреки предизвикателствата, пред които ежедневно се изправят, нашите мъже и жени в униформа продължават последователно и отговорно да изпълняват своите задачи. Българските военнослужещи не само защитават границите на Отечеството, със своя професионализъм и всеотдайност те пазят честта на Родината. Гарантират мира и спокойствието на всички нас. Българският войник многократно е доказвал качествата си и в дни на изпитания винаги е бил надеждна опора на държавността ни. Събитията от последните месеци показват, че ефективната отбрана е немислима без високи технологии, а модернизацията на Българската армия е все по-наложителна и без алтернатива.

Историята ни учи, че независима държава не може да съществува без силна и боеспособна армия.Нека Свети Георги Победоносец дава сили на българските воини и закриля България!

Честит празник!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега