Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Румен Радев в Бургас: В този град минаха най-хубавите години в живота ми

Румен Радев в Бургас: В този град минаха най-хубавите години в живота ми

Президентът се ръкува и снима с десетки свои симпатизанти в морския град

Президентът Румен Радев, заедно с вицепрезидента Илияна Йотова, посети Бургас като част от предизборната си обиколка из страната. Държавният глава беше посрещнат от областния управител проф. Мария Нейкова, както и от водача на листата на БСП за Бургас инж. Петър Кънев, предаде репортер на PoligrafF.net. Неотлъчно до Радев при разходката му из центъра на града бяха и лидерът на „Изправи се! Ние идваме“ Мая Манолова с водача на листата в Бургас Живко Табаков, както и водачът на листата на „Продължаваме промяната“ Константин Бачийски. За да се ръкуват с президента в областния град дойдоха и някои от кметовете на по-малките населени места в региона. 



„Скъпи бургазлии, за нас е истинско удоволствие да бъдем сред вас. Бургас винаги е бил град на свободния дух, град на свободните хора. Знам го от опит, защото тук минаха най-хубавите години в живота ми“, започна словото си Радев пред десетки свои симпатизанти на площада пред Община Бургас.

„Днес сме тук не просто да ви поискаме подкрепата, но и да благодарим. Защото благодарение на вашата подкрепа преди 5 години ние спечелихме и тогава обещахме, че заедно ще проправим пътя към една нова България. България на свободните хора, на хората с достойнство. Още от началото на мандата се сблъскахме с един порочен модел. Бяха години на огромни изпитания, в които ние не се поддадохме, не се огънахме, защото държахме на принципност – да служим на Родината си, да отстояваме вашите интереси. Затова и президентската институция се утвърди през тези години като стълб на държавността. Ние, заедно с вас, предизвикахме промяната“, каза Радев. 



„България се променя. България търси нови идея, нови решения. Проблемите се изричат на глас и без страх. Заблудите са с изтекъл срок на годност. Кандидатирахме се за втори мандат, защото промяната има нужда от гарант в лицето на президентската институция. Продължаваме да следваме нашия път за укрепване на държавността. Ние, заедно с вас, продължаваме борбата за честни и прозрачни избори, за формиране на нов тип управление. За прозрачност, за пресичане на кражбите и корупцията. За укрепване на върховенството на правдата. За инвестиции в хората, не само в инфраструктурата, а в образованието, здравеопазването, в сигурност. За свобода на нашия глас, изразен чрез свободни и независими медии. Затова изборите на 14-ти ноември са изключително важни. Нуждаем се от демократично мнозинство в нашия парламент, което да предприеме важни реформи, да промени знакови закони. Затова трябва всички да излезем и да гласуваме за парламент. Не вярвайте обаче и на тези, които ви казват, че президентските избори са незначителни, защото имаме нужда от президентска институция, която да е гарант. Институция силна и независима, неподвластна на силните на деня. Институция, която да продължи да бъде гласът на българина. Ние с г-жа Йотова искаме да ви гарантираме, че както през всичките тези години, ние няма да ви предадем. От тези избори зависи дали олигархията и статуквото ще бъдат върнати на власт. Ние държим да направим така, че работещите в тази страна да получават стабилно заплащане. Възрастните хора да имат достоен живот и най-важното - нашите млади хора да разгръщат своя талант и да реализират своите възможности тук в България. Ние няма да ви предадем, продължаваме да бъдем с вас“, каза още държавният глава Радев. 


По стар български обичай, президентът беше посрещнат от момичета в народни носии, които го гостиха с пита и сол. След словото си Румен Радев се ръкува и снима с десетки свои симпатизанти, чакащи го с интерес. 

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 5 ноември 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега