Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рунчев: Паркоместата до Общината са крайно недостатъчни

Рунчев: Паркоместата до Общината са крайно недостатъчни

Началникът на ОП "Транспорт" поясни, че обособените места, предназначени за Общината, са по протежението на фасадата на сградата (8 броя), както и на ъгъла на улиците "Фердинандова" и "Тракийска" (3 броя).

"Обособените места за служебно паркиране в района на Общината са 11 на брой. Те се използват от администрацията, от служебни автомобили на Общината и гости на г-н Николов и зам.-кметовете. Използват се и от гости на администрацията по време на събития - от озвучители и охранители, от делегации, журналисти и участници в оперативки и други хепънинги". Това обясни началникът на ОП "Транспорт" - Андрей Рунчев пред репортер на "PoligrafF" във връзка с питане, отправено от бургазлията Пламен Янев.

Рунчев поясни, че обособените места, предназначени за Общината, са по протежението на фасадата на сградата (8 броя), както и на ъгъла на улиците "Фердинандова" и "Тракийска" (3 броя). Паркирането там се контролирало от дежурен служител на "Обществен ред", като след 17:30 часа, когато е краят на работното време на администрацията, паркирането е свободно и за граждани.

"Общината е голяма, в администрацията работят много хора, непрекъснато има и гости, а местата са крайно недостатъчни. За съжаление администрацията не разполага със собствен паркинг, а наличните служебни места често не стигат", допълни Рунчев. По думите му, в действителност понякога на мястото се струпват повече коли, но това са инцидентни случаи, в които обикновено в сградата на Общината има организирано събитие, пресконференция или служебни визити.

"В тези случаи дежурният в кабинката на "Обществен ред" прави всичко възможно, за да могат всички да паркират. Понякога автомобили се вмъкват плътно между другите паркирали с цел тези паркоместа да съберат повече автомобили", допълни Рунчев.

Подробен отговор на питането на Янев ще бъде подготвен и изпратен на гражданина, допълни началника на ОП "Транспорт".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега