Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Руснак с отнета книжка, седна зад волана след употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис

Руснак с отнета книжка, седна зад волана след употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис

В пет случая водачи на автомобили отказали да бъде тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 2 години

При паралелно течащите проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества са установени общо седем случаи. Водачите са на възраст от 23 до 31 години.

Трима от водачите (двама на 23 и един на 31 години) шофирали след употреба на амфетамин и метамфетамин, двама (на 24 и 30 години) шофирали след употреба на канабис, един 29-годишен мъж от Черноморец шофирал л.а. „Фолксваген Голф”, с бургаска регистрация, след употреба на метамфетамин, а един 31-годишен руски гражданин, продължително пребиваващ в Бургас, шофирал л.а. „Мерцедес Ванео“, с бургаска регистрация, след употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис. 

Руснакът е спрян в четвъртък, около 17:18 часа, на изхода от къмпинг "Градина" в посока Черноморец от служители на бургаската жандармерия, като е установено, че същият шофира след като на 06.08.2020 год. му е отнета шофьорската книжка за срок от 10 месеца. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества, като пробата за употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис е била положителна.

Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство. В пет случая водачи на автомобили отказали да бъде тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 2 години.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега