Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рязко застудяване през уикенда, сняг ще вали в цялата страна в неделя

Рязко застудяване през уикенда, сняг ще вали в цялата страна в неделя

Рязко застудяване ни очаква през почивните дни. Сняг ще вали в цялата страна в неделя, прогнозират от НИМХ. Още тази вечер от северозапад започват валежи от дъжд. В крайните северозападни райони ще са значителни по количество

Рязко застудяване ни очаква през почивните дни. Сняг ще вали в цялата страна в неделя, прогнозира в "Денят започва" Анастасия Стойчева от НИМХ. "Още тази вечер от северозапад започват валежи от дъжд. В крайните северозападни райони ще са значителни по количество.

Утре от северозапад ще започне понижение на температурите и валежите от дъжд ще преминават в сняг. Отначало във високите котловинни полета, каквото е Софийското, в Предбалкана, в неделя сутринта вече в почти в цялата страна дъждът ще премине в сняг. Температурите ще са ниски. В много райони ще се натрупа снежна покривка. Ще има и силен вятър", каза Анастасия Стойчева. Тя прогнозира, че ще има затруднено движение по планинските проходи, заради навявания и преспи.

Синоптиците от НИМХ планират червен код за много опасно време в североизточна България. В понеделник вятърът ще отслабне. Ще има променлива облачност, а вероятността за валежи е малка. Минималните температури ще се понижат още, на места в котловините ще са до минус 7° - минус 8°, а дневните ще са с 3-4 градуса по-високи.

Във вторник със слаб в източните райони умерен юг-югозападен вятър ще проникне по-топъл въздух и температурите ще се повишат. Облачността ще се увеличи, ще започнат валежи от дъжд и сняг, ще има условия за поледици.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега