Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сагата "Каравелов" продължава, собственикът на имота с остри обвинения към Общината

Сагата "Каравелов" продължава, собственикът на имота с остри обвинения към Общината

"Как да не смятам, че в Община Бургас е пълно с „общински комунисти“, за които собствеността и законността са непознати понятия", пита Колев.

Сагата с парцела край оградата на ОУ "Любен Каравелов" в ж.к. "Възраждане" продължава. В очакване на отчуждителната процедура, един от собствениците на имота - Златко Колев отправи остри критики към Общината в Отворено писмо, разпространено до медиите.

В него той обяснява, че имотът бил закупен от дядо му, но след 9-и септември бил национализиран. В последствие теренът бил върнат на наследниците на оригиналния собственик. По думите на Колев, имотът никога не е бил част от двора на училището, а на мястото имало постройки на "Жилфонд".

"Как да не смятам, че в Община Бургас е пълно с „общински комунисти“, за които собствеността и законността са непознати понятия", пита Колев в писмото си. Той атакува директно както зам.-кмета по строителството Чанка Коралска, така и колегата й Йорданка Ананиева, която пита дали е наясно, че "в района на ОУ "Любен Каравелов" се продавали наркотици".

Припомняме Ви, че инвеститорът, който започна строеж на терена през пролетта, настоява имотът, който подлежи на отчуждаване, да бъде заменен с друг, където да бъде построена жилищната кооперация, чието строителство бе спряно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега