Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сантош отрече за интересa си към Малуда

Сантош отрече за интересa си към Малуда

От ръководството на бразилския гранд заявиха, че не проявяват повече интерес към играча на Челси Флоран Малуда, въпреки водените преговори с френския полузащитник по-рано през това лято.

От ръководството на бразилския гранд заявиха, че не проявяват повече интерес към играча на Челси Флоран Малуда, въпреки водените преговори с френския полузащитник по-рано през това лято.

32-годишният халф на европейските шампиони, който все още няма изигран мач с екипа на „сините” от началото на този сезон, бе силно свързван с преминаване в гранда от Сао Паоло през летния трансферен прозорец. Въпреки това, вицепрезидентът на клуба Одилио Родригез заяви, че в Сантош вече не желаят да преговарят за подписа на опитния френски полузащитник, който по всяка вероятност ще си търси нов отбор през зимната пауза.

По този повод Родригез разкри в последните футболни новини на „Lancenet”.  „Малуда е страхотен играч, класически полузащитник, който знае как да диктува темпото. Той може да бъде много атрактивен за големите футболни отбори. Междувременно, Малуда има много опит и е играл за едни от най-големите клубове в Европа.”

Въпреки ласкавите думи на вицепрезидентът на Сантош, от борда на директорите отрекоха интереса си към халфа: „Ние водихме преговори с Малуда преди няколко месеца, но той вече не влиза в нашите бъдещи планове. В момента не водим преговори с него, тъйкато имаме други приоритети. Знаем, че той е невероятен играч, но не сме отправяли нова оферта за него.”

В следващият кръг от Висшата лига Челси гостува на Тотнъм в прочутото лондонско дерби, като вероятно Роберто ди Матео отново няма да заложи на Малуда в очаквания зрелищен двубой.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега