Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия

САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия

Мишените са свързани с Корпуса на гвардейците на ислямската революция на Иран, съобщи Пентагонът в отговор на атаките с дронове и ракети срещу американски бази и персонал в региона, започнали в началото на миналата седмица

САЩ обявиха, че са нанесли въздушни удари по два обекта в Сирия. Мишените са свързани с Корпуса на гвардейците на ислямската революция на Иран, съобщи Пентагонът в отговор на атаките с дронове и ракети срещу американски бази и персонал в региона, започнали в началото на миналата седмица.

Американският президент Джо Байдън отправи директно послание към върховния лидер на Иран аятолах Али Хаменей да не се извършват нападения срещу американски военни в Близкия изток. Ако действията на Израел срещу "Хамас" в Газа не спрат, то Съединените щати "няма да бъдат пощадени от този огън", каза в ООН иранският външен министър.

Хосейн Амир Абдолахиан  заяви, че страната му, заедно с Катар и с Турция, е в готовност да помогне за освобождаването на над 200 заложници, взети от радикалното палестинско движение "Хамас" при нападението на 7 октомври. Близките им поискаха от израелските власти да кажат как възнамеряват да ги върнат.Израелският министър на отбраната Йоав Галант потвърди, че скоро ще започне сухопътна операция в Газа. Проучване показа, че почти половината израелци искат забавяне на офанзивата.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега