Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шави жаден за още успехи с Барселона

Шави жаден за още успехи с Барселона

33-годишният халф на „каталунците” е смятан за един от най-великите футболисти играл за този клуб, но въпреки това твърди, че желанието му за нови трофеи е същото, както от преди 15 години.

33-годишният халф на „каталунците” е смятан за един от най-великите футболисти играл за този клуб, но въпреки това твърди, че желанието му за нови трофеи е същото, както от преди 15 години. През тази седмица опитният полузащитник на „блауграна” ще отбележи 15 години игра в титулярния състав на испанските шампиони.

За този период от време Шави има спечелени седем титли от Примера Дивисион, три трофея от Шампионска лига и редица други по-незначителни успехи. Барса отново са сочени от много футболни прогнози като фаворит за спечелването на шампионата и през този сезон. Въпреки това, опитният халф твърди, че жаждата му за нови победи с екипа на Барселона не е стихнала и той е мотивиран повече от всякога да продължи да радва феновете на тима с играта си. По този повод, Шави заяви на официалния сайт на клуба:

„Един истински играч никога не губи жаждата си за успехи. Мисля, че сега съм дори още по-мотивиран, отколкото когато започнах, защото сега има много повече изисквания към мен и нещата стават все по-трудни с всяка изминала година. Ние играем в много турнири и всеки един футболист от тима трябва да докаже, че заслужава мястото си в титулярния състав.”

„Аз съм много доволен и горд от всички години, прекарани в Барселона, това е клубът на моя живот и е най-добрият в света.” Очаква се мениджрът на „каталунците” Херардо Мартино отново да заложи на Шави и в предстоящия им мач от шампионата Валенсия в края на тази седмица.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега