Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Събират средства за изграждане на параклис в Морската градина

Събират средства за изграждане на параклис в Морската градина

В навечерието на коледните празници реално стартира кампанията по набиране на средства за изграждане на параклис „Св. Георги Победоносец” в морската градина на град Бургас. Седемдесет хиляди лева са необходими за да имат бургазлии параклис в любимото си място за разходка и отдих.

В навечерието на коледните празници реално стартира кампанията по набиране на средства за изграждане на параклис „Св. Георги Победоносец”  в морската градина на град Бургас. Седемдесет хиляди лева са необходими за да имат бургазлии параклис в любимото си място за разходка и отдих.             

За събирането на нужните средства инициативният комитет, с председател областния управител Константин Гребенаров, разчита всички граждани да се включат в кампанията, за да може Бургас да се развива модерно и едновременно с това да съхрани историята и духовността си. Ето защо и най-малкото дарение ще бъде важна част от общото желание да се осъществи начинанието.

Всеки може да остави своя принос в специално поставените за целта благотворителни урни в МОЛ Галерия Бургас. Кампанията ще продължи през следващите 2 месеца. Инициативният комитет разчита освен от гражданите, каузата да бъде подкрепена и от бургаския бизнес. Банковата сметка, на която това може да бъде направено е:

BG 85 IORT 7378 5008 8777 00 - ИНВЕСТБАНК, клон Бургас
ИК Параклис- Свети Георги

 „Празниците винаги са и време за равносметка. Вярвам, че през изминалата година довършихме много важни за областта ни дела, останаха и много за следващата. Наложи се да сме по-силни от всякога в не малко трудни моменти. Но знам, че въпреки всички трудности бургазлии умеем да отстояваме каузи и да ги сбъдваме. Призовавам всички да дадат своя малък принос за едно голямо дело, което ще остане за векове напред“, каза областният управител.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега