Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдът гледа мярката на Салахедин бин Аладин

Съдът гледа мярката на Салахедин бин Аладин

Софийски градски съд днес ще гледа мярката за неотклонение на Салахедин бин Аладин, заподозрян за нападението на 20-годишната студентка Виктория Христова.

Софийски градски съд днес ще гледа мярката за неотклонение на Салахедин бин Аладин, заподозрян за нападението на 20-годишната студентка Виктория Христова.

Припомняме, че мъжът беше арестуван във вторник в Гърция след четири дни издирване. Вики, която беше нападната с нож в центъра на столицата в нощта срещу събота, вчера беше изписана от болницата. Престъплението, за което алжирският гражданин ще отговаря, е грабеж, придружен с опит за убийство. От прокуратурата обаче уточниха, че разследването продължава и има вероятност срещу него да се повдигнат още обвинения.

Едно от подозренията е, че Аладин е носил краден телефон. Пресякъл е и нелегално границата. Междувременно се разкри, че през май Бин Аладин е извършил още един грабеж с опит за убийство над 35-годишен мъж зад столичните Централни хали, на метри от мястото, където пострада Виктория. Ако бъде признат за виновен, Салахедин бин Аладин може да лежи 15 години до живот без замяна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега