Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдът задържа 53-годишен мъж по обвинение в блудство с малолетно момче

Съдът задържа 53-годишен мъж по обвинение в блудство с малолетно момче

По данни на държавното обвинение, деянието е извършено на 4-ти май т.г., около 18:45 часа, на стълбищна площадка до мазе в кухненски блок, находящ се в двора на кметството в с. Порой.

По  искане на Поморийската районна прокуратура, съдът задържа под стража53-годишния Фазлъ Ахмед от село Порой. Той е обвинен в блудствени действия спрямо 12-годишно момче, което има ментални проблеми.За случая съобщи днес ръководителят на Апелативната прокуратура в Бургас - Любомир Петров.

По данни на държавното обвинение, деянието е извършено на 4-ти май т.г., около 18:45 часа, на стълбищна площадка до мазе в кухненски блок, находящ се в двора на кметството в с. Порой. Престъплението, в което е обвинен Ахмет, който има предходни осъждания за кражба, е по чл.157, ал.4 от НК, като за него законът предвижда наказание "лишаване от свобода" в размер от 2 до 6 години.

Директорът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов коментира, че извършителят е задържан броени часове след престъпното деяние. Той е разпознат от очевидци. Техните показания са с изключителна важност за разследването, тъй като менталните проблеми на детето не позволяват то да свидетелства за случилото се.

От прокуратурата съобщиха за друг тежък случай на насилие над дете, регистриран в Ямбол. 36-годишен мъж се е опитал да убие 8-годишно момченце. На обвиняемия Михаил Георгиев е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ по искане на Ямболската окръжна прокуратура.

В следствие от деянието детето е с черепно-мозъчна травма и оток на мозъка. Установени са и данни за счупване на челюстта му и други телесни увреждания, причинени в резултат на повече от един, при това активни и целенасочено нанесени удари. Основната версия на разследващите е, че детето е бито, а след това е хвърлено или бутнато от втория етаж на зданието.

Старшикомисар Иванов съобщи, че сигнал за изчезването на детето е получен още на04.04.2017г. То не е било открито при извършения първоначален оглед в тъмнатачаст от денонощието, но при настъпване на светлината е било намерено.Последвали са множество разпити на повече от 130 човека, като обвиняемият езадържан в изключително кратък срок.

Според директора на ОД на МВР – Ямбол старши комисар Генчо Иванов, дослучилото се е стигнало след конфликт между детето на обвиняемия и пострадалотодете и след като последното е обидило обвиняемия, визирайки негов физическинедъг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега